CV Installaties

L&S Montage is officieel dealer van de hoogwaardige Nefit verwarmingsketels en is in staat om een volledige CV installatie aan te leggen en te monteren. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om andere merken ketels te monteren in uw installatie.


Wij verzorgen naast de bovengenoemde werkzaamheden ook de volgende activiteiten:

 

Aanpassen van bestaande systemen

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over uw huidige CV installatie omdat u de radiatoren niet mooi vindt of dat het niet het gewenste verwarmingrendement oplevert of dat u bijvoorbeeld de leidingen wilt laten wegwerken.

 

Uitbreiding van bestaande systemen

Na een verbouwing kan het mogelijk zijn dat uw installatie niet meer voldoet omdat de ruimte bijvoorbeeld groter is geworden, het gevolg kan zijn dat u veel meer kosten gaat maken om de ruimte op temperatuur te krijgen. Om dit op te lossen zijn meerder mogelijkheden mogelijk van het plaatsen van een extra radiator tot het plaatsen van een ketel met een hogere opbrengst. Ook voor advies om deze problemen op te lossen kunt u bij ons terecht, wij kunnen nauwkeurig voor u berekenen wat daarvoor nodig is.

 

Wanneer u meer wilt weten over de ketels van nefit kunt u op de onderstaande afbeelding klikken waarna u wordt doorgelinkt naar de site van Nefit voor consumenten